Promijeni veličinu fonta   Prikaz ispisa

NK Varteks

Aktualne rasprave o nogometu, odbojci, rukometu, košarci, kuglanju, stolnom tenisu, biciklizmu i svemu čega se sjetite

Re: NK Varteks

Novi postPostao/la Quisco » 9. svibanj 2010. 10:52

mmcvz je napisao/la:jbmti...stvarno ne pratim :) al bitno da serem... ;)
generalno, onda ga bar ne bi trebalo uzimati natrag kad bude jednog dana odbačen od svih ako se tak nastavi ponašat...ili bar da mu navijači nikad ne zaborave (ako već navijači zaborave...nek bar mediji podsjete ako se pokuša vratit) :)

nebudu mediji podsjetili nikoga.
ako pogledaš današnje sportske, vidjel buš da nije važno kaj se stvarno dogodilo. nego je važno kaj i kak treba pisati. po direktivi.
jer, dopisnik sportskih novosti, iako je bil upoznat s razlogom takvog ponašanja prema smrekaru, u današnjem izdanju kao veliku negativnost navodi ponašanje prema smrekaru i tvrdi da nikome nije poznat razlog za to.
isti je slučaj u svim ostalim medijima, papirnatim i elektronskim.

ali jedno je sigurno; navijači ne zaboravljaju. gori su od slonova :twisted:
Quisco

Broj postova: 1376
Na forumu od: 15. travanj 2010. 19:35

Novi postPostao/la Thor » 9. svibanj 2010. 10:57

Quisco je napisao/la:interesantno je kak jučerašnji incident sa smrekarom niko od medija neće (ne zna?) popratiti na točan način. čak je i na televiziji izrezan razlog pogrdnog skandiranja smrekaru, koje je trajalo do kraja utakmice.

citiram: "Doduše, nakon postignutog pogotka s tribine su krenuli zvižduci i uvrede na Smrekarovu adresu.
- Tužan sam zbog toga – samo je kratko prokomentirao Toplak."

to je sve iz našeg (evaraždin) opisa događaja.

a di je tu navođenje razloga? objašnjenje zbog čega su nakon gola s tribine krenuli zvižduci i uvrede na smrekarovu adresu?

čisto da se zna: u trenutku kad je smrekar zabil gol, cijeli se lijevi dio zapadne tribine složno veselil probijanju bunkera, mogućem osvajanju tri boda i u tom trenutku je do zapadne tribine dotrčal smrekar, šireći ruke i psujući mater publici.
naravno da je takvo njegovo ponašanje u trenutku okrenulo publiku, koja mu je počela fućkati i skandirati "smrekar pederu".

od kud pravo tom balavcu da se tak ponaša? od kud mu pravo da pljuje po ljudima koji kupuju godišnje karte i dolaze na svaku utakmicu (i puno gostujućih)? od kud mu pravo da pljuje po ljudima koji su hodali na varteks prije nego se on rodil i koji budu hodali na varteks i ako klub ispadne u drugu ligu, tj. i nakon kaj bu taj balavac prestal igrati nogomet?

i na kraju, ako je toplak tužan zbog fućkanja i pogrdnog skandiranja smrekaru, dal to znači da je radostan kad smrekar psuje majku publici za koju se taj nogomet igra?

Pa treba se iskaliti pubertetska frustracija na onima koji su krivi za to kaj nije dobil plaće. Bilo bi zanimljivo videti snimku je poslije utakmice ušal i Horvatu u kancelariju s raširenim rukama i j**** mu sve po spisku nakon tekme :mrgreen:

Kaj vi znate, tak se to danas radi u nogometu :mrgreen: Vaše je da i dalje plaćate kartu i porez za njegovu plaću :mrgreen:
Thor

Broj postova: 171
Na forumu od: 25. ožujak 2010. 21:52

Novi postPostao/la Quisco » 9. svibanj 2010. 10:58

Thor je napisao/la:Kaj vi znate, tak se to danas radi u nogometu :mrgreen: Vaše je da i dalje plaćate kartu i porez za njegovu plaću :mrgreen:

i to je kaj veliš :mrgreen:
Quisco

Novi postPostao/la Roby Petric » 9. svibanj 2010. 11:19

Quisco je napisao/la:interesantno je kak jučerašnji incident sa smrekarom niko od medija neće (ne zna?) popratiti na točan način. čak je i na televiziji izrezan razlog pogrdnog skandiranja smrekaru, koje je trajalo do kraja utakmice.

citiram: "Doduše, nakon postignutog pogotka s tribine su krenuli zvižduci i uvrede na Smrekarovu adresu.
- Tužan sam zbog toga – samo je kratko prokomentirao Toplak."

to je sve iz našeg (evaraždin) opisa događaja.

a di je tu navođenje razloga? objašnjenje zbog čega su nakon gola s tribine krenuli zvižduci i uvrede na smrekarovu adresu?

čisto da se zna: u trenutku kad je smrekar zabil gol, cijeli se lijevi dio zapadne tribine složno veselil probijanju bunkera, mogućem osvajanju tri boda i u tom trenutku je do zapadne tribine dotrčal smrekar, šireći ruke i psujući mater publici.
naravno da je takvo njegovo ponašanje u trenutku okrenulo publiku, koja mu je počela fućkati i skandirati "smrekar pederu".

od kud pravo tom balavcu da se tak ponaša? od kud mu pravo da pljuje po ljudima koji kupuju godišnje karte i dolaze na svaku utakmicu (i puno gostujućih)? od kud mu pravo da pljuje po ljudima koji su hodali na varteks prije nego se on rodil i koji budu hodali na varteks i ako klub ispadne u drugu ligu, tj. i nakon kaj bu taj balavac prestal igrati nogomet?

i na kraju, ako je toplak tužan zbog fućkanja i pogrdnog skandiranja smrekaru, dal to znači da je radostan kad smrekar psuje majku publici za koju se taj nogomet igra?

S obzirom da je članak napravljen kao neki skup različitih informacija koje su došle s raznih strana (ostali mediji / izjave poslali kolege) zbilja nisam obraćal pozornost na detalje i razlog cijelog ispada.

Dodal sam u tekst i tvoju (navijačku) stranu priče s foruma, srećom ga imamo, pa zato i tome služi, pa se i tamo i tu dalje može o tome pisati.

Samo bih dodao - mi na eVarazdin.hr zbilja nemamo ni ikakve direktive, niti moramo pisati po ičijem nalogu, i da sam osobno jučer bio na tekmi i vidio to, sigurno bi bilo već u i prvoj verziji članka...
Disclaimer: Moj osobni i građanski stav ne odražava stav www.eVarazdin.hr-a
// In this world there's two kinds of people, my friend: those with loaded guns and those who dig. You dig... // The Good, the Bad and the Ugly
Roby Petric
Site Admin

Broj postova: 613
Na forumu od: 14. ožujak 2010. 02:57

Novi postPostao/la Quisco » 9. svibanj 2010. 11:41

svaka čast.

p.s. nisam ni mislil da postoje neke direktive ili neko ko bi određival kaj se smije pisati.
Quisco

Novi postPostao/la Thor » 9. svibanj 2010. 15:59

Quisco je napisao/la:
Thor je napisao/la:Kaj vi znate, tak se to danas radi u nogometu :mrgreen: Vaše je da i dalje plaćate kartu i porez za njegovu plaću :mrgreen:

i to je kaj veliš :mrgreen:

Nazalost to je istina makar sam bil ironican :(
Thor

Broj postova: 171
Na forumu od: 25. ožujak 2010. 21:52

Novi postPostao/la Quisco » 9. svibanj 2010. 19:29

Thor je napisao/la:Nazalost to je istina makar sam bil ironican :(

znam ja kaj si ti htjel, ali je to tužna istina.
ko šljivi mene i mojih 15-estak godišnjih karata od kak je hnl-a?
ko šljivi moja dva auta kaj su se potrošila na veliku većinu gostujućih utakmica u ovoj i susjednim državama, uključujući i nekad popularne pripremne utakmice na gmajni u slovenskoj tišini (vjerujam da ima ljudi koji za to selo nisu ni čuli, a ne kaj bi tam išli gledati utakmice)?
ko šljivi lovu koju sam potrošil sve ove godine na praćenje prve ekipe, ali i juniorskih, kadetskih, pionirskih i limaćkih utakmica varteksa?
na kraju krajeva, moja je lova i moj izbor da ju potrošim na ovaj način.

međutim, čovjek onda nakon svega toga očekuje da budu bar igrači poštovali takve stvari.
Quisco

Novi postPostao/la Quisco » 9. svibanj 2010. 19:36

inače, varteks je danas u prijateljskoj utakmici pobijedil dinamo. ali na tekmu nisam išel. :fucka:

igrali su unaprijed dogovorenu prijateljsku utakmicu u okiću, protiv domaćeg dinama i pobijedili 5:1.
tri je gola zabil glavica, a dva jagačić.
nastupili su: krklec, antolić, dškvorc, sušac, kvesić, jagačić, šimek, avuk, hojski, glavica, sačer, a igrali su i; bešenić, režić, punčec, kaniški, musli, glavina, gvuk i fškvorc.
Quisco

Novi postPostao/la Quisco » 10. svibanj 2010. 16:53

zaboravil sam reći jednu pristojno važnu stvar vezanu uz subotnju tekmu.

prije početka tekme je miljenko mumlek primil nagradu kaj najbolje ocijenjeni igrač varteksa za prošlu sezonu, od strane navijača koji se skupljaju na forumu nk varteks. nagrada se zove zlatni bumbar i ja bi mu ju dal da sam na forumu. zaslužil si je to. pogotovo kao prigodni oproštaj navijača pred prestanak aktivnog igranja nogometa.

najveća je fora bila u tome kaj je prijatelj slušal prijenos na hrt2, jer je bil na putu. i veli da je pukel od smijeha kad je soldo (koji je prenosil tekmu) najavil predaju navijačke nagrade zlatna bubamara :mrgreen:
Quisco

Novi postPostao/la Quisco » 10. svibanj 2010. 16:58

u srijedu, 12.05. se igraju odgođene utakmice 1. hnl juniora i kadet protiv croatie sesvete.
Quisco

PrethodnaSljedeća

Natrag na Varaždinski sport

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.